El CN Granollers brilla en infantils i alevins

Les nedadores granollerines van obtenir molt bons resultats en la tercera jornada de la Lliga de Figures

Esports

Nedadores del CNG en categoria aleví
Nedadores del CNG en categoria aleví | CNG

El Club Natació Granollers va acollir dissabte la tercera jornada de la Lliga de Figures en les categories infantil i aleví. Les nedadores granollerines es van classificar en les primeres posicions:

En categoria infantil, que va comptar amb 170 participants, Regina Casino i Clàudia Solés van quedar primera i segona respectivament. I, a més a més, entre les 20 primeres classificades, Irene Garrido, va quedar quarta; Valeria Parra, cinquena; June Retana, vuitena; Alice Gallardo, novena; Mireia González, onzena; Marina Andrés, tretzena; Antonia Prat, quinzena; i Carla Oliva, dinovena.

Pel que fa a la categoria alevina, Aitana Navarro, va quedar primera; Saioa Nogales, segona; i Carla Lorenzo, tercera. També es van classificar Olivia Rodriguez, en dotzena posició; Erica Bosch, tretzena; Abril Maldonado, catorzena; i Abril Sánchez, setzena, entre 140 nedadores participants.

Bona actuació dels duets tècnics del CNG

Les nedadores d'artística del Club Natació Granollers van fer un bon paper a la segona jornada de la Lliga Júnior. El duet de Mireia Hernández i Judith Calvo va quedar en primera posició; Martina Gras i Martina Coronado, en tercera; Clàudia Julià i Miriam Llovet, en quarta; i Laura Gil, Paula Albertuz i Karen Roix, en vuitena.

 

Edicions locals