Podem i Granollers en Comú trien els seus candidats a les municipals

Les dues forces intensificaran la negociació per fer una coalició electoral

Política

Miguel Ángel Segura (Podem) i Araceli Orellana (Granollers en Comú)
Miguel Ángel Segura (Podem) i Araceli Orellana (Granollers en Comú)

Les agrupacions locals de Granollers en Comú i Podem estan immerses aquests dies en processos interns d'elecció dels seus candidats per a les municipals del maig.

D'una banda, Granollers en Comú elegirà el 16 de febrer el seu cap de llista, que tot apunta que serà Araceli Orellana, única candidata presentada i avalada per la militància en l'assemblea de dimarts. Orellana, veïna de Tres Torres de 59 anys, treballa als serveis administratius de l'Ajuntament de Barcelona i és delegada sindical de CCOO.

Podem, per la seva banda, tancava dimecres el procés intern de primàries per triar el seu propi candidat. En aquest cas l'única candidatura presentada ha estat la de Miguel Ángel Segura, de 55 anys. Segura és l'actual secretari general de Podem Granollers i treballa en una empresa de minusvalia de control d'accessos.

Totes dues forces asseguren que la voluntat és acordar una llista conjunta, i assenyalen que les negociacions per fer coalició s'intensificaran un cop finalitzats els processos interns de primàries per triar candidats. Aquesta serà la primera vegada que Podem es presenta a les eleccions a Granollers, ja que el 2015 va decidir no fer-ho.

 

Edicions locals