Podem tria Miguel Ángel Segura com a candidat a l'Alcaldia

El secretari general del partit a Granollers ha rebut el 82,5% dels suports

Política

| Podem

L’Assemblea Ciutadana de Podem Granollers ha escollit amb un 82,5% dels vots a Miguel Ángel Segura Blázquez com a candidat a l’alcaldia de Granollers. A la votació han participat 40 de les 60 persones inscrites verificades amb DNI de Podem Granollers, la qual cosa suposa una participació del 66,6% dels inscrits que podien votar en aquest procés.

Podem Granollers ha donat a conèixer avui el resultat de les primàries per les llistes electorals municipals. Així, Miguel Ángel Segura, actual Secretari General de Podem Granollers, es converteix en el candidat de la formació morada a l’Alcaldia de la ciutat. Aquesta és la primera vegada que la formació catalana de Podemos participarà a les eleccions municipals amb la seva marca.

La formació morada segueix avançant en la construcció de la seva candidatura municipal i comença aquest cap de setmana un recorregut pels diferents barris de la ciutat per recollir les principals demandes i propostes de la ciutadania per construir el seu programa electoral.

D'altra banda, Podem manté negociacions amb Granollers en Comú per a una possible candidatura conjunta.

Edicions locals