El concert solidari d'EntreMares recapta gairebé 6.000 euros contra el càncer infantil

L'entitat farà una aportació solidària al Laboratori d'investigació del càncer infantil de Sant Joan de Déu

Societat

Més de 230 persones van assistir al concert dels terrassencs Sense Sal
Més de 230 persones van assistir al concert dels terrassencs Sense Sal

El vuitè concert solidari organitzat per l'associació EntreMares dissabte al vespre a la Nau B1 de Roca Umbert va aplegar 235 persones. Els protagonistes, el grup terrassenc Sense Sal, va fer ballar el públic familiar i alhora va col·laborar amb la causa solidària d'aconseguir el màxim d’aportacions econòmiques per destinar al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de Sant Joan de Déu.

L'associació explica que, tot i que encara falta sumar alguna aportació, fins aquest dilluns al matí s'han recollit 5.704,31 €. El vuitè concert solidari d'EntreMares ha tingut el patrocini de l'Obra Social La Caixa, Audens Food, Llorens GMR; La Perla, Fagom, KH7, Escola bressol Els Barrufets, COI Clínica Dental, Escola bressol Xerric Xerrac, De Colònies, Escola bressol Pinotxo, Pastisseria Puigdomènech, El 9Nou, Georgia Porredón i el suport de l'Ajuntament de Granollers i la Sala Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

EntreMares organitza un concert solidari, des de l’any 2012, per contribuir a la investigació del càncer infantil. Sumant les aportacions obtingudes en l’organització dels concerts solidari l’associació EntreMares ha aportat al Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu gairebé 42.000 euros, sense comptar l'aportació d'enguany, que encara està pendent de completar-se.

En el concert de Roger Canals, Roigé, van recaptar-se 8.093,24 €; en el d'Strombers 6.837,72 €; a l'espectacle de Pep Bou 11.285,85 €; al concert d'In Crescendo 6.370,16 €; El Pot Petit 3.551,61 €, The Penguins 2.929,70 € i el primer concert, amb Dàmaris Gelabert, 2.717,45 €.
 

Edicions locals