Renovada la cessió d’un cotxe a l’Hospital General de Granollers per atendre malalts a domicili

La cessió del vehicle va a càrrec de la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC)

Societat

La cessió del vehicle per part de la UEAC va produir-se per primer cop el 2017
La cessió del vehicle per part de la UEAC va produir-se per primer cop el 2017

La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) ha renovat per un any més la cessió del cotxe que es va lliurar a l’Hospital General de Granollers l’any 2017. El vehicle s’utilitzarà per facilitar els desplaçaments dels professionals que realitzen assistència hospitalària als domicilis dels pacients.


L’hospitalització a domicili és un dispositiu que permet a pacients que pateixen un problema puntual de salut evitar l’ingrés a l’hospital, i fer la seva hospitalització al seu domicili amb la visita i seguiment d’equips especialitzats formats per professionals mèdics i d’infermeria. Aquests equips es desplacen als domicilis dels pacients per donar la mateixa atenció que tindrien si estiguessin ingressats a l’hospital.

Amb aquest dispositiu es contribueix a la millora de la gestió assistencial hospitalària, ja que pot alliberar llits a l’hospital per a altres pacients; millora la satisfacció i humanització de l’assistència, la participació i implicació del pacient i de la seva família en les cures mèdiques, i en l’evolució de la malaltia; disminueix els casos de dependència de l’hospital, les infeccions hospitalàries i la freqüència de les visites a urgències. En aquests moments, en plena epidèmia de grip, l’hospital a domicili atén a 30 pacients de la comarca.

A l’acte de renovació de contracte i lliurament del cotxe van assistir-hi, per part de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, el director general Rafael Lledó; Carme Padullés, directora econòmica i de serveis, i Xavi Bigas de la unitat d’hospital a domicili. Per part de la Unió d’empresaris d’Automoció de Catalunya va assistir-hi Carles Torras, secretari general.

Edicions locals