Els inscrits a Primàries Granollers podran triar entre vuit candidats

El 23 de febrer es coneixeran els integrants de la candidatura

Política

Els vuit candidats que es postulen per Primàries Granollers
Els vuit candidats que es postulen per Primàries Granollers

Un total de 892 persones s'han inscrit a Primàries Granollers per participar en la tria de les persones que formaran part de la candidatura de Primàries Granollers a l'Ajuntament de Granollers. Entre aquestes, vuit persones s'han postulat per ser candidates i, si cal, encapçalar la llista.

Es tracta de Carles Canet, productor audiovisual; Oriol Vila, enginyer i actual regidor de Demòcrates a l'Ajuntament de Granollers; Jordi Planas, empresari; Andreu Ballús, sociòleg i professor; Dolors Rovira, comercial jubilada; Joan Ricart, consultor immobiliari i doctor en Ciències Polítiques; Mònica Ribell, metgessa de l’Hospital de Granollers; i Estel Brugulat, biòloga i professora de secundària.

Diumenge, la sala Joan Bretcha del Casino va acollir un acte de presentació oficial dels candidats, on van explicar els motius que els impulsen a presentar-se, van tractar temes de política local i nacional i van respondre les preguntes i dubtes dels assistents.

Segons el calendari de Primàries Granollers –comú a la majoria de municipis que participen en el procés de Primàries Catalunya–,  ara s'obre un període de campanya perquè els vuits candidats es donin a conèixer, i el 23 de febrer els gairebé 900 inscrits podran escollir el candidat –qui tregui més vots– i les persones que l'acompanyaran en la candidatura –la llista s’ordenarà en funció dels vots aconseguits–. Posteriorment, un cop escollits els candidats, s'elaborarà el programa electoral, un procés en el qual també podran participar les persones inscrites com a electores.

Edicions locals