Aurgi obre un nou centre a Granollers

El centre, de 1.000 metres quadrats dedicats a taller i recanvis, crearà vuit llocs de treball

Economia

Aurgi obre un nou centre a Granollers
Aurgi obre un nou centre a Granollers

La firma de mecànica ràpida Aurgi, especialitzada en el manteniment integral de l'automòbil i venda d'accessoris, obrirà un nou centre a Granollers. Amb aquesta obertura la marca reforça la seva posició a l'entorn de Barcelona, on ja explota 14 establiments.

El nou autocentre Aurgi s'hi accedeix per la carretera C-17 (sortida C-352) i es troba a peu de carrer, on comparteix ubicació amb altres firmes del sector (Toyota, Subaru, Volkswagen, Mercedes...), així com cadenes d'alimentació o gasolineres.

El nou establiment disposarà, aproximadament, de 1.000 metres quadrats, amb entrada directa als boxs del taller des del pàrquing exterior. Vuit professionals s'encarregaran del taller per fer manteniment de vehicles, i també hi haurà una sala de venda de lliure servei, on els conductors podran trobar-hi tot tipus de consumibles i accessoris relacionats amb l'automòbil (llums, escombretes, bateries, anticongelants, additius, etc.).

Segons expliquen des de la mateixa companyia, les instal·lacions disposen de la més moderna maquinària (com equips Bosch de diagnosi electrònica, desmuntadores RunFlat o paral·lel 3D) per donar suport a tota mena de requeriments del client: substitució de pneumàtics, revisions, frens, amortidors, càrrega d'aire condicionat, etc.
 

Edicions locals