ERC incorpora Enric Gisbert, de l'Associació Hotels Vallès Oriental, al número 4 de la llista

El sociòleg i actual regidor Pau Llobet serà el número 2

Política

Llobet, Maynou i Gisbert
Llobet, Maynou i Gisbert

El director de l'Hotel Granollers i president de l'Associació Hotels Vallès Oriental, Enric Gisbert, serà el número 4 de la llista d'ERC per a les eleccions municipals. Gisbert acompanyarà així la regidora Núria Maynou, que encapçalarà la candidatura, i Pau Llobet, regidor des de l'estiu passat i que serà el número 2.

ERC va presentar dilluns alguns dels noms que formaran part de la llista republicana per a les eleccions municipals del maig. A més de la ja coneguda candidatura de Núria Maynou, que encapçala la llista, també hi haurà el sociòleg i actual regidor Pau Llobet com a número 2, i Enric Gisbert, president de l'Associació Hotels Vallès Oriental, com a número 4.

"Farem una llista paritària i cremallera per convicció", deia Núria Maynou, qui explicava que el número 3 l'ocuparà una dona, que es presentarà més endavant.

Maynou explicava que vuit dels 10 primers candidats seran independents, com ella mateixa, sense afiliació a ERC. "Anem més enllà de l'etiqueta de partits; hem buscat persones independents per la seva vàlua i per les seves ganes de treballar per la ciutat, no per la seva militància". En aquest sentit, afegia, la llista tindrà "moltes cares i idees noves", "serà diversa i plural", i "s'assemblarà al màxim a la ciutat que volem representar".

Pau Llobet, número 2 de la llista, té 40 anys, és sociòleg i veí del barri de l'Hostal. En la presentació explicava que "a Granollers li cal innovació política, més participació i més cohesió social". En aquest sentit apostava, entre d'altres, per replantejar-se el funcionament dels centres cívics i combatre les desigualtats. "Puc aportar creativitat i valentia, a més de coneixement dels serveis socials o el cooperativisme", deia.        

Per la seva banda, Enric Gisbert, veí de Tres Torres de 51 anys, va explicar que s'ha decidit a implicar-se en la candidatura "per fer que passin coses diferents a les que han passat fins ara, per aportar més dinamisme i ambició" a l'acció política.

"Més compromís"

Sobre les eleccions municipals, Núria Maynou assegurava que "Mayoral té un electorat que en clau nacional sol votar una altra cosa; i ara la situació és prou complexa perquè la gent aposti clarament pel sobiranisme i el republicanisme". "No n'hi ha prou amb penjar un llaç groc al balcó de l'Ajuntament, cal més compromís, també des de l'Ajuntament", deia.  

 

Edicions locals