Ajornats els dos concerts d'Antonio Orozco previstos per aquest cap de setmana

Una infecció viral del cantant obliga a reprogramar els concerts pel dimecres 13 i el dijous 14 de març

Cultura

Antonio Orozco actuarà a Granollers el 13 i el 14 de març
Antonio Orozco actuarà a Granollers el 13 i el 14 de març

Els concerts d’Antonio Orozco previstos per demà dissabte 16 de febrer i diumenge 17 de febrer al Teatre Auditori de Granollers queden ajornats a causa d’una infecció viral severa del cantant Antonio Orozco.

La infecció viral que pateix Antonio Orozco impossibilita dur a terme els concerts programats per aquest cap de setmana a Granollers, i per això s'ha previst un canvi de dates.

El primer concert, previst per dissabte 16 de febrer, es farà dimecres 13 de març (21 h), de manera que les entrades adquirides per al 16 de febrer seran vàlides per al 13 de març, mantenint la butaca assignada.

El segon concert, previst per diumenge 17 de febrer, es farà el dijous 14 de març (21 h), de manera que les entrades adquirides per 17 de febrer seran vàlides per al 14 de març, mantenint la butaca assignada.

D'altra banda, totes les persones que prefereixin la devolució de les entrades comprades només han de comunicar-ho a les taquilles del teatre i l’import es tornarà pel mateix canal de compra. La data màxima per demanar la devolució de l’entrada serà l'1 de març.

Així, les entrades comprades a les taquilles del teatre es podran retornar presencialment en l'horari de taquilles; dimecres, dijous i divendres de 17 a 19.30 h.

Les entrades comprades per Internet es podran retornar enviant un correu a taquilles@teatreauditori.granollers.cat amb el nom, cognom i correu de la persona que ha comprat l’entrada, demanant la devolució de l'import, que es farà en un termini de 72 hores a la targeta bancària que es va utilitzar per fer el pagament.
 

Edicions locals