Lorena Torró, Esther Vega i Josep Canudas, a la llista d'ERC

Els republicans ja han donat a conèixer les persones que ocuparan els sis primers llocs de la llista

Política

Josep Canudas (6), Lorena Torró (3), Núria Maynou (1) i Esther Vega (5)
Josep Canudas (6), Lorena Torró (3), Núria Maynou (1) i Esther Vega (5)

ERC Granollers va presentar dilluns part dels integrants de la candidatura per a les municipals del 26 de maig. Concretament es van donar a conèixer les persones que ocuparan els llocs 3, 5 i 6 i que s’afegiran als noms ja presentats fins ara: Núria Maynou (1), Pau Llobet (2) i Enric Gisbert (4).

El tercer lloc de la llista l’ocuparà la independent Lorena Torró, educadora social especialitzada en economia social i microempreses i veïna de la Terra Alta des de fa 15 anys. Torró, coneixedora de l’àmbit cooperatiu i implicada en política arran de l’1-O, va explicar en la presentació que “Granollers pot ser més dinàmica impulsant l’economia social”, i alhora va apostar per “estimular els principis democràtics i fer una ciutat més justa i més social”.

Al número 5 de la llista hi haurà Esther Vega, llicenciada en Ciències Ambientals i veïna del barri dels Instituts. Vega va explicar que, després de fer una estada de 4 anys a Xile treballant en temes mediambientals, “vaig tornar i vaig veure que la ciutat no havia canviat, continuava igual d’estancada, sobretot en temes de medi ambient i mobilitat”. En aquest sentit, Vega es comprometia a aportar “una visió global de medi ambient, mobilitat i contaminació atmosfèrica”, i es mostrava satisfeta de poder formar part d’un equip “tan transversal” per a la ciutat.

Finalment, el número 6 de la llista l’ocuparà Josep Canudas, veí del barri de Ponent, tanatopràctic i activista pels drets civils, que també es presenta com a independent. Canudas va assegurar sentir-se “cansat d’un ajuntament socialista que vota el 155 i que després penja el llaç groc al balcó per tenir-nos contents”, i va apostar per “despertar la ciutat, fer-la més dinàmica, viva, cohesionada i amb valors republicans”. “Volem donar valor a les persones, siguin del barri que siguin, i sense tenir grups marginats”, deia.

Amb aquestes presentacions ja són sis els noms que es coneixen de la llista d’ERC, que en les eleccions municipals de fa quatre anys va aconseguir 2.737 vots (11,6%) i tres regidors.

 

Edicions locals