Jaime Gelada: 'No és fàcil, però si a Andalusia s'ha pogut, potser aquí també'

El president del PP, Alejandro Fernández, va presentar oficilament el candidat a l'Alcaldia de Granollers

Política

Jaime Gelada: 'No és fàcil, però si a Andalusia s'ha pogut, potser aquí també'
Jaime Gelada: 'No és fàcil, però si a Andalusia s'ha pogut, potser aquí també'

El candidat del Partit Popular (PP) a l'Alcaldia de Granollers, Jaime Gelada, vol fer del PP "un partit de govern" i "recuperar l'espai que teníem i tenim a Granollers", deia dilluns en l'acte de la seva presentació com a cap de llista a la Fonda Europa. Gelada va rebre el suport de la direcció del partit, que el definia com a "un magnific candidat, una persona propera, preparada i excel·lent polític", deia el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández.

El líder popular català recordava l'episodi de la denúncia de Gelada als trabucaires de Cardedeu quan era regidor del municipi. "Es van dedicar a disparar a casa seva perquè hi havia una persona que no es doblegava", considerava Fernández, i assegurava que "la categoria dels polítics constitucionalistes es demostra per la mania que et tenen els separatistes", deia el president del PP a Catalunya.
Alejandro Fernández, presentat com "ese españolazo, el malson de Quim Torra al Parlament", reconeixia les dificultats del PP a Granollers –actualment amb un sol regidor a l'Ajuntament–, però assegurava que el partit "creix en les dificultats". En aquest sentit, Gelada assegurava que "el projecte a Granollers no serà fàcil. La ciutat és com una Andalusia número 2 i, si allà s'ha pogut fer, aquí potser també".

"Un municipi de tots"

Pel que fa a la política estrictament municipal, Gelada vol "un municipi plural, de tots, amb llibertat i unió", i reclama solucions per als problemes de trànsit i del pas de vies fèrries, així com aposta per reforçar la ciutat com a referent esportiu. Gelada també parlava de les protestes veïnals a la ronda Sud: "el soterrament és impossible, però s'ha de pressionar per alliberar el peatge de l'AP-7 per a camions", concloïa.

Edicions locals