La Unió Empresarial (UEI) i el Gremi d'Instal·ladors signen un conveni de col·laboració

Col·laboraran en projectes de formació, recerca i divulgació del coneixement, així com programes, esdeveniments i jornades

Economia

Cristóbal del Caño i Joan Díaz, dilluns
Cristóbal del Caño i Joan Díaz, dilluns

La Unió Empresarial i l'Associació d'Instal·ladors d'Electricitat, Fontaneria, Gas i Afins del Vallès Oriental han signat un conveni de col·laboració que pretén promoure la relació entre els seus associats i cooperació mútua, desenvolupar activitats d’interès específics de la seu de la UEI i fer-ho extensiu als associats del Gremi d’Instal·ladors.

Les dues entitats també col·laboraran des del respectiu àmbit d’actuació en projectes i iniciatives que beneficïin la formació, la recerca i la divulgació del coneixement, compartir programes, esdeveniments i jornades.

La signatura del conveni es va produir dilluns entre Cristóbal del Caño, president del Gremi d’Instal·ladors, i Joan Díaz, president de la Unió Empresarial. Tots dos van coincidir en la importància de poder aprofitar les sinergies empresarials d’ambdós col·lectius.

La UEI assegura que "continuarem col·laborant amb totes les associacions empresarials amb la finalitat d’anar units i defensar els interessos dels nostres empresaris".

 

Edicions locals