La presidenta comarcal del PP lamenta que la direcció hagi imposat Gelada com a candidat

Susana Calvo diu: "Al Vallès Oriental la decisió no va agradar, però no hi tenim res a dir perquè en municipis grans la direcció tria el cap de llista"

Política

Susana Calvo, presidenta comarcal del PP
Susana Calvo, presidenta comarcal del PP

La presentació de Jaime Gelada com a candidat a l'Alcaldia de Granollers, dimarts a la Fonda Europa, va comptar amb el suport del president del PP a Catalunya, però tenia clares absències dels representats del partit al territori.

Ni hi havia l'actual regidor a l'Ajuntament de Granollers, José M. Moya, ni la presidenta comarcal del partit, Susana Calvo, a qui l'acte li va coincidir amb un ple municipal a Mollet, d'on és regidora. Amb tot, Calvo potser tampoc hi hagués anat. La presidenta comarcal dels populars ha reconegut que la decisió de la direcció catalana del PP de nomenar Gelada com a candidat va caure com una galleda d'aigua freda al Vallès Oriental. "A la comarca la decisió no va agradar, però no hi tenim res a dir perquè en municipis de més de 50.000 habitants la tria del cap de llista correspon a la direcció del partit a Catalunya", explica Calvo, qui retreu a Gelada que deixés l'acta de regidor a l'Ajuntament de Cardedeu abans d'acabar el mandat.

Moya també retreu les formes a la direcció nacional: "han passat per damunt de la directiva de Granollers i del Vallès Oriental, i això és molt lleig. Abans hi havia diàleg previ amb el territori i, en aquesta ocasió, ho hem sabut per la premsa", lamenta l'actual regidor, qui assegura que, quan acabi el mandat, dirà adéu a la política. Si més no, de moment.

Edicions locals