Cristina Tarrés: 'Deixo la militància del PP perquè no vull assistir a l'enfonsament del Titanic'

La presidenta de l'AV Joan Prim Centre promou una plataforma ciutadana per donar suport a alguna altra candidatura

Política

Cristina Tarrés promou a les xarxes socials la Plataforma Ciutadana Granollers
Cristina Tarrés promou a les xarxes socials la Plataforma Ciutadana Granollers

La presidenta de l'AV Joan Prim Centre i exregidora del PP a Granollers de 1995 a 1999, Cristina Tarrés, s'ha donat de baixa del Partit Popular després d'haver recuperat la militància a Granollers fa uns mesos i d'haver-se postulat per implicar-se de nou en la candidatura popular.

Tarrés ha explicat que "he reflexionat i he arribat a la conclusió que no cal militar en cap partit per implicar-se en política; ara és més habitual col·laborar com a independent".

En aquest sentit ha començat a promoure a través de les xarxes socials la Plataforma Ciutadana Granollers, un projecte "per integrar-se o donar suport a alguna candidatura d'acord amb el seu projecte de gestió més que no pas per la ideologia".

En cap cas, diu Tarrés, la plataforma es presentarà a les eleccions, "perquè això fragmentaria molt més el vot".

Tarrés apunta que la prioritat ha de ser "invertir als barris del nord de la ciutat", i no ha aclarit a quina formació estaria disposada a donar suport: "som unes 60 persones i ho valorarem més endavant, però tant pot ser una candidatura de dretes com liberal o de centre", diu.

Sobre la seva desvinculació del partit, Tarrés assegura que "el PP és un barco a la deriva; i jo no vull assistir al naufragi del Titanic".

 

Edicions locals