Una vintena d'operadors turístics al primer Mercat de Vacances de Granollers

Tejedor Viatges organitza una mostra gratuïta i oberta a tothom de creuers i viatges de llarga distància

Economia

L'oficina de Tejedor Viatges a Granollers
L'oficina de Tejedor Viatges a Granollers

Les instal·lacions del Casino acolliran aquest dissabte 9 de març, de 10 a 14 h, el primer Mercat de Vacances a Granollers. Es tracta d'una mostra oberta a tothom i gratuïta organitzada per Viatges Tejedor en què una vintena d'operadors turístics mostraran els seus productes de vacances, sobretot circuits, creuers i viatges de llarga distància.

"Ara és un bon moment per començar a planificar les vacances, sobretot creuers i viatges de llarga distància", diu Josep Manel Nafría, de Viatges Tejedor, "perquè surt més bé de preu i encara hi ha places disponibles".

Per això, Viatges Tejedor ha organitzat un mercat de vacances perquè tothom qui ho vulgui pugui conèixer el ventall de possibilitats en aquesta modalitat de turisme.

"A la mostra hi haurà assessorament personalitzat, grans ofertes, viatges exclusius, promocions especials, sortejos i regals per els assistents. També qui vulgui tindrà la possibilitat de fer pre-reserves que després podran formalitzar a qualsevol de les nostres oficines del Maresme i Vallès Oriental –Granollers, Cardedeu, la Garriga i Mataró–" diu Nafría.

Disset operadors

Pel que fa als operadors turístics, "hi haurà marques reconegudes a escala nacional i internacional". En creuers, hi haurà Costa Cruceros, MSC Cruceros, Mundomar, Pullmantur, Royal Caribbean i Celebrity Cruises.

També hi haurà Aviotel, Catai, Politours, Quelónea,  Special Tours, Transrutas, Tour Mundial com a especialistes en viatges de llarga distància; i Jolidey, Soltour i Travelplan com a operadors al Carib. Finalment, com a especialistes en Disneyland, hi haurà LePlan.

 

Edicions locals