Unes 90 parades ompliran la Gran Fira al Carrer de Gran Centre

La mostra repetirà el mateix format de l'any passat: a més d'estocs també s'oferiran nous productes de temporada

Economia

Enguany augmenten més d'un 20% el nombre de parades que sortiran al carrer
Enguany augmenten més d'un 20% el nombre de parades que sortiran al carrer

Un total de 90 parades, un 22% més que l'any passat, s'aplegaran dissabte –de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 h– al voltant dels carrers Anselm Clavé, Sant Roc i Santa Anna en una nova edició de la Gran Fira al Carrer de Gran Centre Granollers.

La mostra, "un gran aparador de tots els productes, tant d'estoc com de nova temporada", registrarà un increment de serveis i comerços, "tots de Granollers", associats tant a Gran Centre com a altres associacions comercials de la ciutat.

Entre les novetats hi haurà la botiga de Càritas ReIntegra, i El Xiprer servirà gots de caldo a la tarda amb l'objectiu d'ampliar el nombre de socis a l'entitat.

A la parada de Gran Centre, davant de la Fonda Europa, hi haurà un taller de pintacares i s'hi vendran roses de roba solidàries –un pin llarg d'agulla– en benefici de la Fundació Privada Amics de la Gent Gran de Granollers, entitat amb la qual col·labora aquest any Gran Centre –al gener li va donar 10.000 euros–.

"Volem donar continuïtat a la campanya que vam iniciar al desembre amb aquesta entitat", diu Ernest Sugranyes, gerent de Gran Centre. Ara l'objectiu és ampliar la col·laboració amb aquesta entitat la venda de roses solidàries fins a la diada de Sant Jordi.

 

Edicions locals