Ja es coneixen els finalistes per a la Festa de l'Esport de Granollers

El dijous la Sala Tarafa acollirà la gala que atorga els premis als millors esportistes locals del 2018

Esports

Blanca Lucas i Adrià Figueras van ser premiats l'any passat en categoria sènior
Blanca Lucas i Adrià Figueras van ser premiats l'any passat en categoria sènior | Ajuntament Granollers

La Sala Tarafa acollirà el dijous 21 de març a les 20 h la Festa de l'Esport de Granollers, on es donaran a conèixer els guardonats a millors esportistes locals del 2018. Per aquesta edició ja es coneixen els finalistes, agrupats en quatre categories diferents.

D'una banda, en categoria sènior masculí, els nominats a millor esportista local són: David Malagón López (Club Triatló Granollers), Adrià Figueres Trejo (Club Balonmano Granollers) i Marc Gallardo Milan (Bàdminton Granollers). I en categoria sènior femení, les finalistes són: Blanca Lucas (Bàdminton Granollers), Andrea de la Torre Pérez (Club Balonmano Granollers) i Laura Terradas (Club Triatló Granollers).

D'altra banda, pel que fa a les promeses, els finalistes són Víctor León (Club Atlètic Granollers), Carlos Piris Cabello (Bàdminton Granollers) i Aitor Rama Garcia (Club Natació Granollers, Gimnàstica) en masculina; i, en promesa femenina, Marta González (Bàdminton Granollers), Martina Capdevilla Barbany (Club Balonmano Granollers i Dúnia López (Club Taekwondo Granollers).

A més d'aquests premis, es faran reconeixements especials i s'atorgarà el Premi a l'Esportivitat Joan Creus.

Concurs d'Instagram #valorsesportGRN 

Fins al diumenge 17 de març tothom que ho desitgi pot participar al concurs d'Instagram #valorsesportGRN. La temàtica del concurs són els valors que transmet l'esport: l'esforç, el sacrifici, el treball en equip, l'amistat, etc. Des de la mirada de l'esportista, dels pares i mares, dels entrenadors/es o de la ciutadania en general. 

Per participar al concurs s'ha de publicar una fotografia dels valors de l'esport amb l'etiqueta #valorsesportGRN, seguir el perfil d'instagram @granollers_esports i enviar la fotografia candidata al correu electrònic esports@granollers.cat. 

Les fotografies han de ser de creació pròpia i poden ser capturades mitjançant càmera digital o dispositiu mòbil. Les imatges han de ser en format horitzontal.

Hi haurà tres fotografies guanyadores escollides per un jurat i una fotografia triada per votació popular: la que hagi obtingut més "m'agrada" un cop publicada. Els premis són els següents:

  • 1r premi: dos carnets de socis durant 3 mesos a l'Espai Wellness 
  • 2n premi: unes ulleres de sol de la marca Nike de la botiga Aire Esports 
  • 3r premi: una invitació doble al Teatre Auditori de Granollers 
  • Premi votació popular: dos menús de migdia al Restaurant El Cisne 
     

Edicions locals