El Bàdminton Granollers certifica el descens a la Primera Nacional

Els granollerins van aconseguir el triomf a domicili a l'última jornada, però va ser insuficient

Esports

El CB Granollers va certificar el descens de categoria a l’última jornada de la Primera Divisió Estatal
El CB Granollers va certificar el descens de categoria a l’última jornada de la Primera Divisió Estatal

Nil Artiaga

El Club Bàdminton Granollers va certificar el descens de categoria a l’última jornada de la Primera Divisió Estatal, la TOP8 LaLigaSports, en quedar últim a la classificació. El club vallesà jugarà la temporada que ve a la Primera Nacional.

Els granollerins van aconseguir una contundent victòria a domicili, contra el Club Bádminton Rinconada per 2 a 5, un triomf que no va ser suficient per salvar-se; perquè, a més de guanyar, l’altra condició era que el CB San Fernando perdés el seu enfrontament contra el Benalmádena. No ho va fer: va guanyar 5-2, ja que els andalusos no s’hi jugaven res, i van disputar l’encontre amb els jugadors menys habituals.

Contra el Rinconada, el Bàdminton Granollers ja va començar guanyant en els dobles mixtes, amb la parella formada per Lara Lucas i Bernat Amaya -21-16 i 21-19-. Als dobles femenins, derrota de les germanes Blanca i Lara Lucas -21-18 i 21-17-. Però, als masculins, victòria granollerina amb Carlos Piris i Marc Gallardo -21-17, 19-21 i 21-15-.

A la ronda d’individuals, la jove jugadora del CB Granollers Marta González va perdre 21-12 i 21 -13. Però Bernat Amaya va guanyar el seu duel amb el mateix resultat.

I a l'última ronda d'individuals, amb el 2-3 a favor de l’equip vallesà, Blanca Lucas va guanyar fàcilment per 21-9 i 21-13. I Carlos Pirisva aconseguir la victòria per 29-27 i 21-11.

Edicions locals