El granollerí Jordi Dalmau Sayol, una de les víctimes de l'accident d'avió d'Etiòpia

El vallesà tenia 46 anys i viatjava d'Adis Abeba a Nairobi per motius professionals

Societat

Jordi Dalmau Sayol
Jordi Dalmau Sayol | Linkedin

El granollerí Jordi Dalmau Sayol és una de les 157 víctimes de l’accident d’avió d'aquest diumenge a Etiòpia. Segons avança El 9 Nou, viatjava en el Boeing 737 d'Ethiopian Airlines que feia el trajecte entre Adis Abeba i Nairobi per motius professionals.

Dalmau, de 46 anys, era enginyer químic i treballava a la firma Almar Water Solutions, especialitzada en el desenvolupament d'infraestructures d'aigua, com ara dessaladores, potabilitzadores, depuradores i plantes de regeneració. De fet, Dalmau feia més de 20 anys que treballa en el sector, liderant grans projectes d’infraestructures d’aigua arreu del món, també per les empreses Comsa Medi Ambient i Abengoa.

L'avió es va estavellar diumenge al matí poc després d'enlairar-se de la capital etíop, Addis Abeba, amb destí a Nairobi, a Kènia. Hi viatjaven 149 viatgers i vuit membres de la tripulació i l'accident va tenir lloc poc abans de les 9 h. No hi ha hagut supervivents. I, a més del granollerí i una noia gallega, els passatgers procedien de 33 països diferents. Hi ha ciutadans de Kènia (32), Canadà (18), Etiopia (8), Xina (8), els Estats Units (8) i Itàlia (8), entre altres.

Edicions locals