El Musik N Viu recupera el format de dos caps de setmana

El festival se celebrarà els dies 28 i 29 de juny i el 12 i 13 de juliol

Cultura

El Musik N Viu recupera el format de dos caps de setmana
El Musik N Viu recupera el format de dos caps de setmana

Sota el lema Porta a l'estiu Granollers es prepara per viure la 15a edició del Festival Musik N Viu, el certamen de música en directe a l’aire lliure de l'estiu. Després d'un canvi l'any passat –en què el festival es va concentrar en un sol cap de setmana, de dijous a diumenge–, el certamen recupera enguany el format de quatre dies agrupats en dos caps de setmana: 28 i 29 de juny, al parc Torras Villà, i 12 i 13 de juliol, al Recinte Firal.

Prèviament, un parell de setmanes abans, tornarà el Festival Musik N Viu Kids, el festival pensat per a nens i nenes. Enguany la 7a edició de concerts i activitats infantils tindrà lloc el dissabte 15 de juny a la plaça de l’Església.

La pàgina web del Musik N Viu i del Kids ja està oberta i a mesura que s’acosti la data s’actualitzarà amb informació dels grups i es donaran a conèixer els detalls del programa. També podeu seguir tota l’actualitat a les xarxes socials Facebook (@musiknviu), Twitter (@musiknviu) i Instagram (@musiknviu_granollers) amb l'etiqueta #ViulamusiKNViu.

El Festival està coorganitzat per l’Ajuntament de Granollers a través del Servei de Joventut, i quatre entitats de la ciutat: Jovent Republicà, Asgram (Associació Granollerina de Músics), Jovent Ignorat, Ausa (Associació Urbana de Sons i Arts) i Diables de Granollers. Els coorganitzadors del Kids són: els esplais L’Estel del Matí, Esplai Guai! de Palou i Colònies Sant Esteve; l’escola Aula de Música L’Orquestra; i tota la Xarxa de Centres Oberts de Granollers.

Edicions locals