Un concert de la FSO Big Band per celebrar la 4a edició del Dia de La Mútua

L'entitat celebrarà divendres al Teatre Auditori de Granollers la seva gala anual

Societat

Un concert de la FSO Big Band per celebrar la 4a edició del Dia de La Mútua
Un concert de la FSO Big Band per celebrar la 4a edició del Dia de La Mútua

El TAG acollirà divendres (20 h) la 4a edició del Dia de La Mútua, una trobada per a tots els socis de l'entitat. La coral Amics de la Unió donarà la benvinguda als assistents i tot seguit, com a acte central de la trobada, hi haurà el concert La millor música en clau de jazz, de la FSO Big Band, una de les millors big bands del moment i que ha inclòs Granollers en la seva gira per l'Estat.

Des de fa quatre anys, La Mútua de Granollers impulsa la campanya Somriures que curen per col·laborar solidàriament amb alguna causa benèfica relacionada amb la salut.

En aquesta ocasió La Mútua ha optat per col·laborar amb la lluita contra l'Alzheimer, "un enemic que ens vol prendre els records, que ens canvia la manera de viure i que ens mata de mica en mica", deia en la presentació de la campanya d'enguany Jaume Bages, president de l'entitat.

Per això, la gala de La Mútua de divendres inclourà el lliurament dels diners recollits en la campanya Somriures que curen, enguany destinats a la recerca de l’Alzheimer en benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

La campanya ha inclòs, entre d'altres, xerrades sobre la malaltia i partits d'handbol entre els principals equips del BM Granollers –Fraikin BM Granollers i el KH7 BM Granollers– amb les seleccions catalanes d'handbol.

 

Edicions locals