Prop d'una vintena de colles, al concurs sardanista

Diumenge la Porxada acollirà la competició, que comptarà amb la música de la cobla Sant Jordi

Cultura

L’Agrupació Sardanista de Granollers celebrarà diumenge la 71a edició del Concurs de colles sardanistes de Granollers, amb l'escenari a la Porxada a partir de les 11.30 h. Hi estan confirmades prop d'una vintena de colles que participaran en aquest concurs de colles lliures que serveix per al campionat de Catalunya.

Seran els Trapelles de Sabadell, en categoria aleví; els Cabirols de Sabadell, Creixent de Canet de Mar i Maig de Barcelona, en juvenils; 9 de novembre, Horitzó i Mare Nostrum de Barcelona, Blanca Espurna de Sitges, Dansaires del Penedès del Vendrell, Mirant el Cel de Sabadell i Riallera de Vic, en la categoria de grans; i Dansaires de Maig i Sempre Laietans de Barcelona, Entre Boires de Vic, Ressò i Sabadell de la cocapital del Vallès Occidental i Trenc d'Alba de Girona, com a veterans.

El repertori, interpretat per la cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, inclourà la peça Riells del Fai del granollerí Josep M. Ruera, i Gràcies Pere! de Mar Timón, dedicada al músic Pere Cortada, entre altres sardanes.

Edicions locals