Sintsov i Duran s'imposen a la Copa de BTT de Corró d'Amunt

Enguany la prova ha pujat fins a la categoria C2 de la Unió Ciclista Internacional

Esports

Més de 600 bikers van participar a la Copa Catalana Internacional de BTT
Més de 600 bikers van participar a la Copa Catalana Internacional de BTT | Ajuntament de les Franqueses

Més de 600 bikers van participar a la 17a edició de la Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point, disputada el diumenge a Corró d'Amunt.

Anton Sintsov i Magda Duran es van imposar a la cursa, una prova que enguany va pujar fins a la categoria C2 de l’UCI; fet que va permetre sumar més punts als corredors.

A la categoria reina, la pugna pel mallot de líder entre el francès Massi Hugo Frechou, el bolivià Ever Alejandro i el rus Anton Sintsov ha finalitzat amb victòria d'aquest últim, que s'ha  imposat en la prova de Corró d'Amunt amb tan sols tres segons d'avantatge sobre Frechou. D'aquesta manera, Sintsov es converteix en el líder de la classificació general.

En categoria femenina, la gran vencedora va ser la sub23 Magda Duran, vigent campiona de la competició, i en segona posició actualment a la general.

En la resta de categories, els guanyadors van ser: Jaume Bosch i Marina Allione -en júnior-; Adrián Cuéllar i Sara Méndez -en cadet-; David Puig i Siska Marrecau -en màster 30-; Antonio Olivares i Clara Soms -en màster 40-; Jordi Hurtos i Josep Palomino, en 50 i 60, respectivament.

Edicions locals