El Grup de Recerca i Rescat Caní capta fons per comprar un remolc

El grup ha iniciat una campanya de micromecenatge a 'migranodearena.org' per finançar-lo

Societat

El Grup de Recerca i Rescat Caní capta fons per comprar un remolc
El Grup de Recerca i Rescat Caní capta fons per comprar un remolc

El Grup de Recerca i Rescat Caní de Granollers (GRRC) ha iniciat una campanya de micromecenatge a través d'internet per finançar la compra d'un remolc per als operatius de recerca i rescat que du a terme l'associació de voluntaris amb els seus gossos ensinistrats.

L'entitat compta actualment amb 25 persones implicades i cinc gossos, tres dels quals estan en fase de formació i dos estan preparats per actuar. De fet, l'última actuació va ser a començaments de l'any passat en la cerca d'una dona desapareguda a Hostalets de Balenyà, i "des de llavors no hem tornat a sortir perquè no tenim el material adequat per fer-ho", explica Toni Sanyé, del GRRC.

Per això el grup s'ha proposat adquirir un remolc, valorat en uns 3.000 euros, que permeti transportar i mantenir en bones condicions cinc gossos de cop i així reduir els costos dels desplaçaments. "Ara ho fem en vehicles particulars, amb un gos a cada cotxe i sense l'equipament necessari", diu Sanyé.

Així, el grup ha iniciat una campanya a través del portal migranodearena.org per recaptar fons. El GRRC entrena cada setmana amb els seus animals en diversos espais, entre els quals el camp de futbol de Palou.

 

Edicions locals