Esclat obrirà un nou supermercat a la ronda Sud

El grup Bon Preu inverteix 12 milions en un establiment que serà dels més grans de Catalunya i que obrirà a la tardor

Economia

L'establiment obrirà les portes entre octubre i novembre
L'establiment obrirà les portes entre octubre i novembre

El Grup Bon Preu ha iniciat la construcció d’un nou supermercat a l’entorn de la ronda Sud de Granollers, concretament als terrenys de l’antiga empresa Terasaki. Ara fa aproximadament un any el grup va manifestar la voluntat de construir una gran superfície en aquest espai, i des de fa pocs mesos ja disposa de les llicències corresponents per a l’enderroc de les antigues naus i la construcció del nou establiment comercial.

El Grup Bon Preu inverteix en aquesta construcció un tota de 12 milions d’euros, i preveu que el nou supermercat pugui obrir les portes entre octubre i novembre d’aquest any. La superfície total de l’establiment serà de 6.400 metres quadrats, dels quals 4.550 seran de sala de vendes. La resta es dedicaran a magatzem i espais de serveis.

Al soterrani s’hi habilitarà un aparcament amb capacitat per a 330 vehicles, mentre que en superfície també s’habilitaran unes 120 places més d’aparcament.

La superfície més gran

Aquest serà l’establiment més important del grup a la comarca i un dels més grans de tot Catalunya, i segons les previsions del grup Bon Preu permetrà generar un centenar de llocs de treball, preferiblement de l’entorn de la ciutat.

De fet, la companyia catalana compta amb set establiments Bonpreu a la comarca –Granollers, la Garriga, Lliçà d'Amunt, Mollet del Vallès, Montmeló, Sant Celoni i Vilanova del Vallès– i tres supermercats Esclat –Lliçà d'Amunt, Mollet del Vallès i Sant Celoni–.

Pel que fa als productes i serveis que oferirà el nou supermercat, el grup assegura que el nou establiment “comptarà amb una àmplia oferta comercial, amb varietat de marques i productes, i  apostarà pel producte fresc, de quilòmetre 0 i ecològics”. Com tots els establiments d’aquestes característiques, disposarà de peixateria, carnisseria i xarcuteria, secció de parafarmàcia i celler.

A més, també hi haurà un punt de recollida del servei Bon Preu Esclat Online per a compres que es facin per internet, i no hi haurà servei de benzinera.

Amb aquest nou supermercat es consolida el pol comercial de la ronda Sud amb la presència de diversos concessionaris de cotxes, els supermercats Carrefour i Aldi, i els establiments de menjar ràpid Mc Donald’s i Burger King.

 

Edicions locals