Alba Barnusell repetirà com a número 2 del PSC amb Mayoral

L'alcalde assegura que es presenta a la reelecció per tancar projectes, com el centre de radioteràpia i la residència de gent gran

Política

Josep Mayoral i Alba Barnusell, dissabte al vespre a la sala petita del TAG
Josep Mayoral i Alba Barnusell, dissabte al vespre a la sala petita del TAG | Jordi Ganduxé

L'actual primera tinent d'alcalde de Granollers, Alba Barnusell, formarà novament tàndem amb Josep Mayoral. La regidora, que presentava l'acte de presentació de l'alcalde com a candidat del PSC a la reelecció als propers comicis municipals del 26 de maig, tornarà a ser la número 2 de la llista socialista a Granollers.

Mayoral ho avançava dissabte a la sala petita del Teatre Auditori, on també explicava les motivacions que l'havien portat a tornar a encapçalar la llista del PSC a la ciutat. L'actual alcalde, que va prendre possessió del càrrec per primer cop el 2004, va reconèixer que en aquesta ocasió va tenir dubtes sobre si "encara és el meu moment", però que el suport dels seus companys i de la ciutadania, així com la situació del país, l'ha dut a tornar-se a presentar.

A més, Mayoral explicava que vol tancar quatre projecte transformadors per a la ciutat: el centre de radioteràpia, la residència de gent gran, el mundial d'handbol femení que se celebrarà a Granollers el 2021 i la vertebració de la xarxa europea d'Alcaldes per la Pau.

L'escenari des d'on s'expressava Mayoral tenia unes lletres amb les paraules Granollers i Josep Mayoral. A les primeres fileres de la sala, hi havia el secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, així com regidors i militants del partit a Granollers i municipis veïns.

Edicions locals