L’Associació Hotels Vallès Oriental s'incorpora al Consell de Comerç de PIMEComerç Vallès Oriental

La patronal del comerç de la micro, petita i mitjana empresa suma així nous associats

Economia

Representants de PIMEComerç i HVO van formalitzar l'acord dijous
Representants de PIMEComerç i HVO van formalitzar l'acord dijous

L'Associació Hotels Vallès Oriental (HVO) va formalitzar dijous la seva incorporació al Consell de Comerç de PIMEComerç Vallès Oriental. La incorporació d'aquesta associació permetrà "sumar l'experiència i el punt de vista del sector dels hotels al consell", asseguren fonts de les dues entitats.

Amb aquesta incorporació, PIMEComerç –la patronal del comerç de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya, amb gairebé 45.000 comerços associats– suma al territori tres importants gremis com són Asomercat, el Gremi d'Hostaleria i Restauració del Vallès Oriental, i l'associació HVO, que fan un total de gairebé 700 socis.

L'associació HVO compta amb més de 20 hotels associats i disposa d’una oferta de més de 1.250 habitacions a la comarca, i va sorgir amb l’ànim d’agrupar a tot el sector hoteler, per defensar els interessos del sector i vincular-los als interessos del turisme, el sector industrial i el comerç del Vallès Oriental. Actualment genera 500 llocs de treball directes i 1.000 d’indirectes.

En la signatura de l'acord d'incorporació, dijous, tant el president de PIMEComerç Vallès Oriental, Carles Gironès, com el president d'HVO, Enric Gisbert, van mostrar-se convençuts que "es podran generar interessants sinergies entre el comerç, la restauració i els hotels de la comarca".

 

 

Edicions locals