Convocat el concurs per al disseny de la samarreta del Dia Mundial de la Salut Mental

El termini per presentar les propostes acaba el dia 3 de juny

Societat

Més de 350 persones van participar en la caminada de l'octubre passat
Més de 350 persones van participar en la caminada de l'octubre passat

Benito Menni CASM i la resta d’entitats que formen part de la Taula de Salut Mental de Granollersa han convocat el concurs de disseny per escollir la imatge de la samarreta commemorativa de la caminada que cada tardor s'organitza en el marc del Dia Mundial de la Salut Mental.

El concurs està obert a persones a partir de 16 anys. Caldrà presentar-hi dissenys inèdits, no premiats en cap altre concurs, i la composició haurà d'incloure el lema Caminada per la Salut Mental Granollers 2019. Els interessats poden enviar les propostes fins al dia 3 de juny al correu samarretacaminadasalutmental@gmail.com.

El jurat estarà format per representants del comitè organitzador: complex assistencial en salut mental Benito Menni, Ajuntament de Granollers, Fundació Intress, Fundació Lar i associació Activament. El premi consisteix en 100 € i la impressió del disseny escollit. El nom de la persona guanyadora s’anunciarà el dia 10 de juny al web municipal.El lliurament del premi es farà en el marc de la caminada popular, el dia 13 d’octubre.

 

Edicions locals