'Viu la primavera' portarà concerts i tallers als centres cívics

La programació d'enguany, que inclou l'actuació d'artistes com Meritxell Gené, Yacine Belahcene i Carles Belda, serà de l'11 d'abril al 15 de maig

Cultura

Els centres cívics s'ompliran d'activitat amb els concerts i tallers de 'Viu la primavera'
Els centres cívics s'ompliran d'activitat amb els concerts i tallers de 'Viu la primavera'

El programa Viu la primavera, de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers, tornarà a la ciutat entre l'11 d'abril i el 15 de maig amb cinc propostes de tallers, música i poesia. Meritxell Gené, Aina Torres, Yacine Belahcene i Carles Belda són alguns dels artistes convidats.

La primera activitat del Viu la primavera d'enguany serà un taller de vi de nous a càrrec de la Cooperativa Tres Cadires (11 d'abril, de 19 a 21 h, Centre Cívic Nord), de manera que les persones interessades a aprendre a elaborar aquest licor tradicional tan popular a Catalunya abans de l'arribada de la fil·loxera poden apuntar-s'hi a partir del dia 25 de març.

La programació continuarà amb La mirada violeta, un espectacle poeticomusical basat en l'obra de Maria Mercè Marçal i de Montserrat Roig amb la cantautora Meritxell Gené i la poeta Aina Torres (26 d'abril, 19.30 h, Centre Cívic Palou).

Yacine Belahcene, acompanyat de la seva banda, serà al Centre Cívic Can Gili (3 de maig, 19.30 h) per oferir un concert molt mediterrani amb sonoritats dels ports de l'Alguer, Marsella o Barcelona, amb una posada en escena elèctrica.

El 9 de maig, de 18.30 a 20.30 h al Centre Cívic Can Bassa, hi haurà una demostració de cuina d'aprofitament, on es podran aprendre receptes sorprenents i trucs per fer una cuina més sostenible, a càrrec del col·lectiu Espigoladors. Les inscripcions estaran obertes a partir del 23 d'abril.

Finalment, la programació de Viu la primavera es tancarà el 15 de maig amb el concert Cançons i vi de Carles Belda i el seu acordió diatònic, amb havaneres, rumbes, cançó popular, de taverna i glosa. Totes les activitats són gratuïtes.

 

Edicions locals