El MiniBeat homenatja The Cure en la quarta edició

El festival familiar de música alternativa comptarà amb les actuacions de Zeidun, Les Cruet, Anímic i Kids from Mars

Cultura

La quarta edició del Festival MiniBeat, un certamen familiar dedicat a la música alternativa que organitza Arcada Koncerts a Roca Umbert, se celebrarà el 5 de maig. Com cada any, ret homenatge a una persona o banda que ha marcat la història de la música. Si en edicions anteriors, els protagonistes eren Elvis i Bowie, en aquesta edició serà la banda britànica The Cure.

En total hi haurà 9 escenaris distribuïts pel recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Gran part de les activitats es faran a l’exterior, com els concerts de Zeidun, Les Cruet, Pentina’t Lula, Tansumica, Saïm, Los Wild Trapas & The Tonelettes, Zanahorions, Tilde, Mateólika i Síctor Valdaña.

La part electrònica d’aquesta edició va a càrrec del col·lectiu Konghost, organització sense ànim de lucre nascuda per promoure la cultura de la música electrònica.

Als escenaris interiors, hi haurà l’actuació de Don Simon i Telefunken, Anímic, Kids from Mars, The Doy Tolls, Agost, Sexy Bicycle, els anglesos Gentleman of Few i els granollerins Catàstrofe Club.

Activitats paral·leles

En la programació d’activitats paral·leles hi ha Sac de Trons, un taller de bateria adreçat al públic infantil de 3 a 9 anys i a les seves famílies en què es pretén que els més menuts de la casa perdin la por a tocar música d’una manera lúdica i engrescadora. També comptarà amb la col·laboració de l’escola Margaret que pintarà i pentinarà als més petits; l’associació Entremares, encarregada del dibuix creatiu; el col·lectiu A Parts Iguals, que farà tallers de circ i jocs gegants; PLAY-NOISE, parella de Lliçà d’Amunt que han creat especialment pel Minibeat un taller per experimentar amb textures i sons electrònics; l’associació Ausa, que farà un taller pedagògic de gravació en directe dins dels bucs d’assaig de Roca Umbert; i l’APAG, Protectora d’Animals de Granollers, que farà un taller de tatuatges. L’escola del rock, un clàssic del MiniBeat tornarà a oferir un espai per iniciar-se en la pràctica d’un instrument, i el Kararocker, el karaoke del metall que triomfa a grans festivals, torna per tercera vegada al MiniBeat.

També hi haurà tallers de dibuix i pintura on us pintaran la cara i us faran espectaculars pentinats, tallers de dj, tallers de percussió, experimentacions sonores i moltes sorpreses més. Com en edicions anteriors, el festival també comptarà amb barres i foodtrucks a preus populars.

Edicions locals