Artur Mas vol que el 26-M 'signifiqui l'emergència indiscutible' d'Àlex Sastre

Junts per Granollers celebra un sopar després de l'assemblea extraordinària per aprovar la llista electoral

Política

Artur Mas i Àlex Sastre, en el sopar amb la militància
Artur Mas i Àlex Sastre, en el sopar amb la militància | M.E.

El cap de llista de Junts per Granollers, Àlex Sastre, i l'expresident de la Generalitat Artur Mas sopaven dilluns amb uns 120 militants i simpatitzants, en un acte que obria la campanya a l'Hotel Granollers. Prèviament, se celebrava l'assemblea extraordinària per aprovar la llista electoral, que es farà pública gradualment durant els propers dies.

Artur Mas, que fa quatre anys ja acompanyava el candidat granollerí a la campanya, desitjava que les eleccions del 26 de maig "signifiquin l'emergència indiscutible" d'Àlex Sastre. En aquest sentit, el candidat demanava als assistents "no que feu campanya, sinó que expliqueu a la gent de la nostra ciutat que hi ha la possibilitat de fer un canvi i que l'hem de saber aprofitar".

Tant Sastre com Mas entenen els comicis municipals també en clau de país. "Amb el que estem vivint no es pot dissociar", deia Mas. El candidat granollerí afegia que com a candidat a l'Alcaldia té molt clar el projecte de país i vol un país lliure.

Pel que fa a l'àmbit local, Sastre insistia en la necessitat d'impulsar un campus universitari a Granollers i potenciar la formació professionals, així com corregir i millorar la recollida de residus. A més, recordava el seu compromís de limitar a un màxim de dos mandats el període a l'Alcaldia.

Edicions locals