La Mútua dóna 27.772 euros a la Fundació Pasqual Maragall per a la lluita contra l'Alzheimer

Els diners s'han recollit als centres assistencials de l'entitat durant sis mesos en el marc de la campanya 'Somriures que curen'

Societat

La festa va aplegar un bon nombre de socis al TAG divendres
La festa va aplegar un bon nombre de socis al TAG divendres

La Mútua de Granollers va celebrar divendres la 4a edició del Dia de La Mútua amb un concert al Teatre Auditori. La festa va començar amb una recepció als socis de l'entitat amb un aperitiu servit per El Gato Verde i amenitzat amb la música de la coral Amics de la Unió. Tot seguit actuava al Teatre Auditori la FSO Big Band, una de les millors big bands del moment i que ha inclòs Granollers en la seva gira per l'Estat.

La banda va interpretar l'espectacle La millor música en clau de jazz, que transportava els assistents a les millors bandes sonores de les pel·lícules més emblemàtiques de Hollywood.

A la mitja part del concert va arribar el moment de la solidaritat. En aquesta ocasió, dins de la campanya anual Somriures que curen, en què La Mútua col·labora amb alguna causa benèfica relacionada amb la salut, l'entitat va fer donació dels diners recaptats enguany –27.772 euros– a la Fundació Pasqual Maragall per a la recerca sobre l'Alzheimer.

La quantitat d'enguany ha superat els diners recollits en les tres edicions anteriors, aleshores destinats a la lluita contra el càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu. Entre les accions que s'han dut a terme per recaptar diners hi ha hagut la venda de polseres, una xerrada sobre l'Alzheimer, una fila zero en la festa del Dia de La Mútua i un partit d'handbol entre els equips sèniors del BM Granollers i les seleccions catalanes d'handbol, que van recaptar més de 6.000 euros.

 

 

Edicions locals