L'enderroc de l'antic Basolí deixarà pas a dos blocs de pisos

Un cop enllestit, Construccions Pulido començarà a edificar els habitatges

Societat

L'enderroc de l'antic Basolí deixarà pas a dos blocs de pisos
L'enderroc de l'antic Basolí deixarà pas a dos blocs de pisos

L'edifici de la botiga de motos i bicicletes Basolí de Granollers, que va tancar el 2014, ja és història, després que durant el darrer mes s'hagin fet les tasques per enderrocar-lo. En el seu lloc, l'empresa Construccions Pulido hi té projectats dos blocs d'habitatges, la meitat dels quals ja estan venuts.

L’edifici del carrer Alfons IV deixarà lloc, doncs, a dos pisos de 10 habitatges cadascun, un local comercial, una quarantena de places d’aparcament soterrades i trasters, i una zona comunitària amb piscina a l'interior de l'illa.

Un dels blocs tindrà accés per Alfons IV i l'altre, pel carrer Palaudàries, per on hi haurà l'entrada de l'aparcament soterrat. Un dels edificis tindrà tres plantes i una desena de pisos, a més d'un local comercial de prop de 600 metres. L'edifici de Palaudàries tindrà dues plantes alçades i als baixos, dos habitatges, de manera que també tindrà 10 pisos i dúplex.

Construccions Pulido també és l'encarregada de la promoció que s'ha construït a la cantonada dels carrers Anníbal i Sant Jaume.

Edicions locals