Pau Vallvé torna a la Nau B1 amb el cinquè treball i una gira amb grup més elèctrica

Jordi Lanuza, compositor d'Inspira, li farà de teloner

Cultura

Pau Vallvé presenta el seu 5è treball a la Nau B1
Pau Vallvé presenta el seu 5è treball a la Nau B1

Life vest under your seat (autoeditat, 2019) és el títol del cinquè àlbum que Pau Vallvé signa amb nom propi i que dissabte (22 h) presentarà a la Nau B1, un escenari ja conegut per a l'artista barceloní.

El concert forma part de la seva nova gira, que serà elèctrica, amb banda, i en la qual no només sonaran les 12 noves cançons del nou treball, sinó que també hi haurà espai per a les peces més destacades de la seva discografia anterior –com Diguem blat!, Benvingut als Pirineus, Un gran riu de fang i Per sempre, entre d'altres.

A més dels discs signats com a Pau Vallvé, el músic i compositor també ha publicat treballs amb el seu alter ego musicohumorístic Estanislau Verdet, així com bandes sonores de cinema, i ha col·laborat com a bateria amb bandes com Standstill. La tasca de Vallvé com a productor l'ha dut també a treballar amb Maria Coma, Daniel Lumbrera, Love of Lesbian i The New Raemon, entre d'altres.

'Com a casa', de Lanuza

Precisament Pau Vallvé ha estat productor de treballs d'Inspira, la formació del músic Jordi Lanuza, que li farà de teloner al concert de Roca Umbert. Lanuza és el compositor i lletrista d'Inspira –un dels grups destacats de l'escena indie catalana–, que l'autor ha aparcat temporalment per presentar un grapat de cançons a Com a casa (Bankrobber, 2018), el seu primer treball signat en solitari i que mostra una faceta més íntima de l'autor.

 

Edicions locals