Gran Centre rep una menció d’honor als Premis Nacionals de Comerç Interior

El distintiu reconeix la trajectòria de l’associació comercial, amb gairebé 200 associats

Economia

Ferran Martínez i Laura Sabatés, de Gran Centre, i la regidora Andrea Canelo, van recollir la menció d'honor a Madrid
Ferran Martínez i Laura Sabatés, de Gran Centre, i la regidora Andrea Canelo, van recollir la menció d'honor a Madrid

L’associació de comerciants, professionals i empreses Gran Centre Granollers ha estat guardonada als Premis Nacionals de Comerç Interior 2018 organitzats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Gran Centre ha recollit una menció d’honor en la categoria de centres comercials oberts.

Amb aquest guardó es distingeix la prestació de serveis que Gran Centre fa als seus associats, així com el desenvolupament d’activitats innovadores de promoció comercial i atracció de consumidors.

Gran Centre va presentar com a memòria del projecte un resum de la seva història i campanyes, basades en un model de comerç minorista urbà basat en quatre pilars: ciutat, cultura, comerç i solidaritat.

L’associació va néixer el 1995 amb l’objectiu de dinamitzar l’espai públic per promoure l’activitat comercial, contribuint a la projecció d’una marca forta i potent de Granollers. El 2007 va créixer amb la creació de la Fundació Privada Gran Centre Granollers per reforçar els valors de contribució i la participació social.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc dimecres a Madrid. La presidenta de l’associació Gran Centre, Laura Sabatés, i el membre de la junta Ferran Martínez, acompanyats de la regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo, van recollir el guardó de mans de la secretària d'Estat de Comerç, Xiana Méndez.

La junta de Gran Centre ha volgut felicitar a tots els associats i associades, "ja que és gràcies a tots que hem pogut accedir a rebre aquest reconeixement", asseguren.

 

Edicions locals