Ca la Sila reobrirà a l'estiu com a restaurant i vermuteria

El nou establiment distingirà dos ambients amb accessos diferenciats, un més informal i un altre de plats elaborats

Economia

Els nous responsables valoren ara les possibilitats del local
Els nous responsables valoren ara les possibilitats del local

L’històric restaurant Ca la Sila, tancat des de fa més d’un any just al costat de la Fonda Europa, al carrer Anselm Clavé, tornarà a obrir abans de festa major. Ho farà com a restaurant i també com a vermuteria, i segons avancen els nous responsables del local, Sergi Poyatos i Xavier Castany, el rol canviarà notablement respecte a l’establiment que durant 21 anys va ser un referent de l’oferta gastronòmica de la ciutat, sobretot en peix a la brasa i cuinats casolans.

Poyatos i Castany han arribat a un acord amb la família Parellada, propietària del local juntament amb la Fonda Europa, per convertir l’històric establiment en un nou restaurant "de fusió" que, segons apunten, tindrà un doble vessant aprofitant que el local pot tenir entrada per la plaça Barangé i pel carrer Anselm Clavé.

“En un costat hi haurà una vermuteria, més informal, per fer plats senzills, però bons i correctes, i a l’altre costat hi haurà un restaurant, amb la carta més treballada”, explica Poyatos. La idea és que en un mateix local hi hagi dos ambients, amb el pati central compartit, i amb una part de la cuina, també central i compartida, que sigui visible per al client.

Segons explica el responsable del local, “just ara hem començat a valorar les possibilitats, de manera que fins més endavant no concretarem els detalls de com serà el restaurant”. El que sí que tenen clar els nous gestors de Ca la Sila és que compten disposar de terrassa a l’exterior, i s’han marcat l’objectiu d’obrir a l’agost, just abans de festa major.

Pel que fa al servei, avancen, “probablement obrirem sis dies a la setmana”, i la previsió és obrir tant al migdia com al vespre, tot i que els horaris segurament seran diferents entre els dos ambients.

Més oferta a Granollers

Poyatos i Castany ja són actualment els propietaris de tres restaurants més. Es tracta de la Masia Can Carreras, a Dosrius; l’hamburgueseria El Quiosc de Can Carreras, a Mataró, i Kai Beach Club, un xiringuito a peu de platja a Canet de Mar. "Granollers sempre ens ha temptat, pensem que és un bon lloc per obrir un restaurant", conclou Poyatos.

 

Edicions locals