Del Rec al Roc porta 40 parades a la tercera edició de l'Embruixa't

Els serveis i el material esotèric seran protagonistes de la fira, enguany amb 40 parades

Economia

Una bruixa i un bruixot, a més de la recreació d'un clàssic tren de la bruixa, dinamitzaran la fira
Una bruixa i un bruixot, a més de la recreació d'un clàssic tren de la bruixa, dinamitzaran la fira

Els carrers de Santa Anna i Sant Roc, entre la plaça de la Caserna i el carrer Anselm Clavé, acolliran dissabte, durant tot el dia, una quarantena de parades d’esoterisme i bruixeria en la tercera edició de la fira Embruixa’t, organitzada per l'associació de comerciants Del Rec al Roc.

Es tracta d’una fira en què s’exposaran productes i serveis molt diversos, des d’artesania fins a gastronomia, passant sobretot pels serveis i material esotèric. De fet, explica Rosa Llobet, de l’associació de comerciants, “no totes les parades posaran productes a la venda, sinó que n’hi haurà que llegiran les cartes del tarot, endevinaran el futur o que faran geometria sagrada”.

Entre les novetats d'aquesta edició hi haurà un tren de la bruixa que recorrerà la plaça de la Caserna, el passatge de la Concòrdia –decorat i il·luminat per a l’ocasió– i els carrers Santa Elisabet i Travesseres amb la idea de recrear la tradicional atracció de fira, i una bruixa i un bruixot animaran la fira durant tot el dia.

A més, també hi haurà una parada de legos de bruixes i s’organitzaran tallers per als més petits, de pintacares, per decorar barrets de bruixes o per crear varetes màgiques entre d’altres.

La mostra, que s’ha consolidat fins al punt de doblar la participació de paradistes de l’any passat, va néixer per la voluntat de trobar un tret diferencial de les fires que se solen fer al centre de la ciutat.

“Més que incrementar el nombre de visitants i compradors que cada dissabte passen pel centre de Granollers, el que volem és atraure un perfil nou, divers, persones que habitualment no passegen pels carrers comercials del centre”, diu Llobet, qui assegura que l’interès mostrat enguany per participar-hi ha estat molt alt. “Vindran paradistes de tot Catalunya i fins i tot del País Valencià”, diu.

Edicions locals