El restaurant L'Artesanal i l'Escola Camins, premiats per Slow Food

La comunitat de cuiners i cuineres km0 distingeix cada any restaurants i menjadors escolars compromesos amb els conceptes bo, net i just

Economia

Josep Sucarrats, director de la revista 'Cuina', amb Stéphanie Calderón, del restaurant L'Artesanal
Josep Sucarrats, director de la revista 'Cuina', amb Stéphanie Calderón, del restaurant L'Artesanal

La comunitat Slow Food, cuineres i cuiners km0 de Catalunya, va lliurar dilluns els distintius Km0-Slow Food a restaurants i menjadors escolars compromesos amb els conceptes bo, net i just.

El lliurament de premis va coincidir amb la celebració del Mercat de la Terra a l'Ametlla de Mar, on exposen petits productors i elaboradors d’arreu de Catalunya, molts d’ells ecològics, que també segueixen la filosofia del bo, net i just.

En total, 51 cuineres i cuiners de restaurants i 8 de menjadors escolars van rebre enguany el distintiu, aquest any representat per una nova placa de ferro que incorpora el logotip de la Comunitat de Cuineres i Cuiners Slow Food de Catalunya.

Entre els premiats hi ha el menjador escolar Km0 de l’Escola Camins, de les Franqueses, gestionat per Ecomenja, i la cuinera Stéphanie Calderón, del restaurant L'Artesanal de la plaça Josep Barangé de Granollers.

Edicions locals