Adrià Figueras i Laura Terradas, millors esportistes locals del 2018

La Sala Tarafa de Granollers es va omplir dijous amb motiu de la Festa de l'Esport

Esports

Laura Terradas i Adrià Figueras (a l'esquerra), millors esportistes sèniors
Laura Terradas i Adrià Figueras (a l'esquerra), millors esportistes sèniors | Ajuntament de Granollers

Nil Artiaga

La Sala Tarafa va acollir dijous novament la Festa de l’Esport, que va guardonar els millors esportistes locals del 2018. Es van premiar els millors esportistes sèniors, els millors esportistes promeses i es van fer tres reconeixements especials.

En aquesta edició, Laura Terradas (Club Triatló Granollers) i Adrià Figueras (Club Balonmano Granollers) van ser guardonats com a millors esportistes sèniors del 2018.

Terradas va ser premiada per les seves fites en duatló i triatló aconseguides l’any passat, com un primer lloc a la Lliga Catalana de Clubs de Divisió d’Honor; primer lloc també a l’Open de Girona i al Campionat de Catalunya d’Elit, i segona a l’estatal, amb la Federació Catalana de Ciclisme; entre d’altres mèrits.

I, per la seva banda, Adrià Figueras, que ja havia aconseguit el guardó l’any passat, va ser premiat aquesta vegada pels següents èxits: campió d'Europa amb la selecció espanyola d’handbol, medalla de bronze als Jocs del Mediterrani de Tarragona i millor pivot de la lliga Asobal la temporada 2017-2018.

Pel que fa a les promeses, en categoria masculina, el jove gimnasta Aitor Rama (Club Natació Granollers) va ser guardonat com a millor esportista. I, en categoria femenina, el premi va ser per a Martina Capdevila (BM Granollers), que no va poder assistir a l’acte i la seva germana va ser qui el va recollir.

Reconeixements especials

D’altra banda, es van fer una sèrie de reconeixements i homenatges especials. En primer lloc, a l’inici de l’acte, es va voler homenatjar el Girona FC pel seu suport al món esportiu de Granollers per la mort dels jugadors d’handbol Xavier i Martí, veïns de la ciutat, el passat mes de setembre, quan anaven a veure un partit del Girona a Montilivi. El president del club gironí, Delfí Geli, va recollir el reconeixement.

En segon lloc, es va fer un reconeixement especial a l'atleta granollerina Àngels Noell, per la seva trajectòria en marxa atlètica. I, per últim, el premi a l’esportivitat Joan Creus el va rebre l’AEE Escola Pia (handbol), per la implementació del tercer temps en els seus partits, una disciplina d’esportivitat i germanor amb l’equip rival que prové del rugbi.

Finalistes de les quatre categories

  • Millor esportista sènior femenina: Blanca Lucas (Bàdminton Granollers) i Andrea de la Torre (BM Granollers).
  • Millor esportista sènior masculí: David Malagón (Club Triatló Granollers), Marc Gallardo (Bàdminton Granollers).
  • Millor esportista promesa femenina: Marta González (Bàdminton Granollers) i Dúnia López (Club Taekwondo Granollers).
  • Millor esportista promesa masculí: Víctor León (Club Atlètic Granollers) i Carlos Piris (Bàdminton Granollers).

Edicions locals