Granollers retira el llaç groc de la façana de l'ajuntament

El consistori ha decidit treure'l arran de la resolució de la Junta Electoral Central i les recomanacions del Síndic de Greuges

Societat, Política

L'Ajuntament de Granollers ha retirat avui el llaç groc que lluïa a la façana de l'edifici consistorial en suport als presos polítics. El govern municipal, a través d'un comunicat, ha explicat que la decisió s'ha pres arran de la resolució de la Junta Electoral Central relativa a l’exhibició de símbols en els edificis i espais públics en període electoral i de la recomanació del Síndic de Greuges.

A més, també s'han consultat els Serveis Jurídics municipals abans de procedir a retirar el llaç groc de la façana de l’Ajuntament de Granollers.
 
Precisament, aquest matí Cs ha demanat a la Junta Electoral de Zona la retirada del llaç groc de la façana de l'Ajuntament. També ho feia aquesta setmana el cap de llista del PP, Jaime Gelada.
 
El govern municipal, però, no ha esperat el previsible requeriment de la Junta Electoral de Zona, com si va succeir a les passades eleccions al Parlament del 21 de desembre de 2017.

Edicions locals