Albert Pla porta l'espectacle multimèdia 'Miedo' al TAG

El sabadellenc posa lletres a la música de Raül Refree

Cultura

Albert Pla porta l'espectacle multimèdia 'Miedo' al TAG
Albert Pla porta l'espectacle multimèdia 'Miedo' al TAG

Miedo és el nom del darrer disc d'Albert Pla, però també és una peça de teatre musical, concert o recital teatralitzat que diumenge (19 h) arriba al Teatre Auditori de Granollers (TAG), abans de viatjar a Xile i en el marc d'una gira per Catalunya i l'Estat espanyol iniciada fa dos mesos, després de l'estrena a Buenos Aires.

El músic i actor sabadellenc aprofundeix en les inquietuds més íntimes i a la vegada més universals amb una proposta escènica impregnada d'un gran impacte visual, on la projecció n’és la protagonista. A Miedo, dirigit per Pepe Miravete, hi ha música, textos teatrals i tecnologies avantguardistes per crear un espectacle multimèdia i poètic, que proposa un viatge des de la infància fins més enllà de la mort, a través del sentiment de la por.

Pla ha comptat amb les músiques de Raül Refree, un dels productors musicals més importants del país, mentre que el disseny d’art és de Mondongo, una parella d’artistes argentins de reconegut prestigi internacional.

Amb gairebé 30 anys de carrera a l'esquena, Albert Pla ha desenvolupat una extensa activitat musical i actoral, amb discos rellevants, com el seu debut Ho sento molt (1989), No sólo de rumba vive el hombre (1992), Veintegenarios en Alburquerque (1997), Cançons d'amor i de droga (2003), La diferencia (2008) i Somiatruites (2011), en col·laboració amb Pascal Comelade. Així mateix, ha escrit cançons per a les bandes sonores de les pel·lícules Carne trémula, de Pedro Almodóvar, i El dia de la bèstia, d'Alex de la Iglesia. Darrerament ha participat al programa Natura sàvia, de TV3.

Edicions locals