Els casals de les Ampa de les escoles Salvador Llobet i Ponent reben ajuts del retorn social de la CUP

La formació també atorga 952 euros a projectes de l'Associació de persones sordes, l'AEE Celestí Bellera, L'Eixida i Oncovallès

Societat, Política

La Crida per Granollers-CUP atorgarà donatius de 952,53 euros a sis projectes d'entitats de Granollers i el Vallès Oriental seleccionats en la campanya de Retorn Social impulsada per la formació. Les propostes a les que ha estat concedit l'ajut giren al voltant de projectes culturals, educatius, esportius, feministes, d'acció comunitària i d'inclusió social.

Els projectes seleccionats són el Curs de Llengua de Signes catalana (LSC) de l'Associació de Persones Sordes de Granollers; el projecte de serveis comunitaris dirigit a alumnat de secundària d'Oncovallès; les beques esportives dirigides a alumnat en risc per motius socioeconòmics de l'Associació Esportiva Escolar (AEE) Celestí Bellera; el K-Salet de juny de l'Ampa de l'Escola Salvador Llobet; el Casalet de juny de l'Ampa de l'Escola Ponent, i el segon Cicle de Vermuts Feministes de L'Eixida i La Bala Feminista.

El Retorn Social té per objectiu destinar el 30% dels ingressos que rep el grup municipal de la Crida per Granollers-CUP i que considera excessius a donar suport i promoure el desenvolupament d’iniciatives i projectes que fomentin la participació, l’empoderament, la transformació social, i la construcció d'una xarxa comunitària entre entitats i persones.

L'elecció s'ha fet després del període de recollida de sol·licituds i d'una reflexió i valoració col·lectiva, d'acord amb els criteris d'adequació publicats en les bases.

Edicions locals