El sub-17 del Fènix mira cap al Campionat d'Espanya

Els granollerins van disputar dos partits importants a casa contra els dos rivals més forts de la lliga

Esports

L'equip sub-17 del Fènix Vallès va disputar dos partits importants
L'equip sub-17 del Fènix Vallès va disputar dos partits importants | Fènix

Nil Artiaga

L'equip sub-17 del Fènix Vallès va disputar dos partits importants el dissabte a casa –fins a categoria cadet es juguen dos partits cada jornada–, contra dos dels millors equips de la Lliga Catalana sub-17 de futbol flag, una variant del futbol americà que es juga sense proteccions i sense placatges.

Al primer enfrontament, els granollerins van guanyar sorprenentment per 33-7 al Barcelona Pagesos. "Vam guanyar contra un equip molt potent, ja que, mentre ells disputaven l'altre partit, vaig observar la seva estratègia. Al futbol flag és important, especialment, observar com el rival planteja el joc defensiu", explicava l'entrenador i president del club, Ángel Díaz. "Vam aconseguir que només ens fessin 7 punts, el que equival a un Touchdown i un extra point", afegia.

No obstant això, contra el líder de la categoria, l'American School, el Fènix no van estar tant forts i van perdre: 6-25. "La majoria de jugadors d'aquest club porten el futbol americà a les venes", afirmava Díaz.

Els vallesans són actualment segons, amb tres victòries i una derrota. Si acaben la lliga entre la primera i la segona posició, disputaran el Campionat d'Espanya al mes de juny a Calatayud.

Edicions locals