Carles Puigdemont rep Àlex Sastre a la Casa de la República

El candidat de Junts per Granollers obsequia l'expresident amb un rajol de Ca l'Espinasa i amb un llibre sobre l'ofici de rajoler

Política

Sastre amb Puigdemont a Waterloo, dimecres
Sastre amb Puigdemont a Waterloo, dimecres

L'expresident de la Generalitat exiliat a Bèlgica, Carles Puigdemont, va rebre dimecres a la Casa de la República de Waterloo una delegació de Junts per Catalunya en la qual també hi havia el candidat de Junts per Granollers, Àlex Sastre, acompanyat del cap de campanya, Aleix Agustí.

Sastre va explicar a Puigdemont que el projecte que presenta en les eleccions municipals "se centra fonamentalment en les persones, perquè tinguin totes les oportunitats; en la ciutat, perquè sigui verda i sostenible; i en el país, per reforçar el model territorial potenciant l’entesa entre els dos vallesos".

A més, Sastre li va fer arribar "l'escalf de tanta gent de Granollers" i va obsequiar-lo amb un rajol de Ca l'Espinasa i el llibre Ofici de rajoler, de l'editorial Alpina. L'expresident, per la seva banda, va explicar la seva estratègia d’internacionalització de la causa catalana i va traslladar a Sastre el seu suport per a les eleccions del 26 de maig.

 

Edicions locals