Pam deSis apropa la Ruta 66 a través de les fotografies d'Anne Roig

L'exposició s'inaugurarà dissabte (18.30 h) a l'establiment ZNT del carrer Barcelona

Cultura

Pam deSis apropa la Ruta 66 a través de les fotografies d'Anne Roig
Pam deSis apropa la Ruta 66 a través de les fotografies d'Anne Roig

Pam deSis i ZNT, amb la col·laboració de Gran Centre, presenta per primer cop a Granollers, la fotògrafa internacionalment reconeguda Anne Roig amb la seva particular visió fotogràfica de la Ruta 66 dels EUA.

L'exposició fotogràfica, que porta per títol Theme Park 66, és una revisió exhaustiva sobre la vida dels residents i treballadors de la Ruta 66 (Mother Route).

Roig ha anomenat el projecte Theme Park 66 perquè volia abordar-ho amb una visió global del món que s’ha format entorn d’aquesta ruta llegendària que, encara que originalment es va crear amb un propòsit de transport comercial i com un pont entre les dues costes d’Amèrica, s’ha convertit en un itinerari turístic, com un gran parc temàtic per a tota la gent que vol conèixer el passat en el present.

La badalonina Anne Roig és un dels joves talents emergents de la fotografia de moda al país. Graduada en disseny gràfic i amant de l'arquitectura, ha treballat per a la productora Canada i la revista Metal, així com les editorials Vice i Vanidad. El seu projecte personal de la Ruta 66 ha estat difós pel projecte transmèdia Eldorado de Folch Studio.

La mostra de fotografia analògica s'inaugurarà dissabte (18.30 h) a l'establiment ZNT del número 16 del carrer Barcelona, on es podrà visitar en horari comercial fins a l'11 de maig.

Edicions locals