El CB Granollers s'apropa a la permanència matemàtica

Els homes de Ricard Ventura van guanyar a la pista del Mataró i podrien certificar la salvació aquest cap de setmana

Esports

El sènior masculí del CB Granollers va superar el Mataró diumenge a domicili per 56 a 74
El sènior masculí del CB Granollers va superar el Mataró diumenge a domicili per 56 a 74 | CB Granollers

Nil Artiaga

El sènior masculí del CB Granollers va superar el Mataró diumenge a domicili per 56 a 74, en el partit corresponent a la 22a jornada de Copa Catalunya.

Els homes de Ricard Ventura van fer un partit "coral i molt seriós, defensant molt fort i tancant molt bé el rebot defensiu", declara l'entrenador del sènior masculí.

A falta de quatre jornades pel final del campionat, els granollerins se situen en vuitena posició, dos per sobre de la zona de promoció de descens –de 14 equips, l'últim baixa directe i els quatre següents disputen el play-out–.

Dissabte a les 17.45 h els de Ventura rebran el Verdruna de Gràcia, el cuer de la categoria. "Si guanyem aquest partit farem un pas endavant de cara a la salvació. I si a més el Ciutat Vella perd el seu, estarem salvats matemàticament", explica el tècnic del CB Granollers.

El sènior femení va caure contra el Sant Cugat

L'equip sènior femení del CB Granollers va perdre de vuit punts el dissabte al pavelló municipal del carrer Girona, contra el Sant Cugat (46-58), en el partit corresponent a la 24a jornada de la Primera Categoria Femenina.

Les granollerines, que continuen segones a la taula, no perdien un partit a la seva pista des del 9 de febrer –contra el Joventut de Badalona–.

Diumenge (17.45 h) visitaran la pista del Minguella, el cuer de la categoria.

Edicions locals