Laura Sabatés, de Gran Centre, serà la número 2 de Junts per Granollers

La presidenta de l'associació de comerciants deixarà de ser la cap visible de l'entitat durant un temps

Política

Laura Sabatés i Àlex Sastre, de Junts per Granollers
Laura Sabatés i Àlex Sastre, de Junts per Granollers

La presidenta de l'associació de comerciants Gran Centre Granollers, Laura Sabatés, serà la número 2 de la candidatura de Junts per Granollers a les eleccions municipals del 26 de maig. El cap de llista, Àlex Sastre, l'ha presentat aquest dilluns en roda de premsa.

Junts per Granollers incorpora a la seva llista, com a número 2, la presidenta de l'entitat Gran Centre Granollers perquè "és una dona valenta, emprenedora, independent, amb una clara visió de la ciutat i el comerç i amb experiència en la gestió d'entitats", deia el cap de llista, Àlex Sastre, en la presentació de la candidata.

"Compartim les potencialitats que té la ciutat i la necessitat de generar riquesa per redistribuir-la", deia Sastre. A més, afegia, "sabem que el comerç és un gran motor de la dinamització econòmica de la ciutat i alhora un element identitari de Granollers, per això volem potenciar-lo  i estendre el model d'èxit del centre a la resta de la ciutat".  

Sabatés, per la seva banda, explicava que s'implica en el projecte de Junts per Granollers perquè és "potent, de ciutat i ambiciós", i perquè "treballant i amb gent de fora de la política es pot fer realitat". La número 2 també assegura que "l'experiència que tenim amb Gran Centre ens pot servir per anar més enllà, per posar en valor el potencial de la ciutat i reforçar el sector comercial, turístic i d'empresa a tota la ciutat". 

Pas al costat a Gran Centre

Sabatés, de 46 anys, té estudis de 'product manager' en tèxtil, ha treballat en el sector retail en una multinacional i en la botiga familiar. És presidenta de Gran Centre des de l'octubre de 2015, tot i que ha format part de la junta des de la creació de l'entitat.

Per fer el pas a la política municipal, Sabatés farà temporalment un pas al costat, tot i que de moment no renunciarà a la presidència de l'entitat. "Deixaré de ser la cara visible de l'entitat durant un temps per evitar confusions i perquè no s'associï Gran Centre, que no té color polític, al partit", deia.

"Són dos projectes diferents; Gran Centre es limita al centre, i Junts per Granollers té una visió de ciutat, més àmplia i ambiciosa, i això és el que fa el projecte atractiu", deia Sabatés, qui assegurava que no és incompatible la implicació en els dos projectes: "Si la societat civil no s'implica és molt difícil que hi hagi canvis", deia, i afegia que "valoro la feina feta fins ara, però és moment de canvis".

Llonch no repetirà

Dels quatre integrants del grup municipal del PDeCAT-DC, Oriol Vila (Demòcrates) i Eugènia Llonch no repetiran. El primer perquè ja s'ha desvinculat de l'acord amb el PDeCAT, i la segona per qüestions personals. "L'Eugènia no ha volgut continuar al capdavant, però ens donarà suport des del número 24 de la llista", explicava Sastre, qui li agraïa la feina feta durant aquests anys.

 

Edicions locals