Tres noves parades senyalitzades al voltant de l'Hospital

S'afegiran dues parades de pujada entre les rotondes del carrer Francesc Ribas i una de baixada

Societat

Aquest dijous es portaran a terme els treballs per multiplicar l'única parada dels autobusos urbans que hi havia fins ara al voltant de l'Hospital de Granollers. Amb l’objectiu de millorar-ne l’accessibilitat, s'afegiran dues parades entre les dues rotondes del carrer Francesc Ribas, una de la L1, de pujada, i l’altra de la L3 de baixada, un punt que té menys desnivell.

Així les noves parades són al c. Francesc Ribas (sentit est): L3 sentit plaça Europa; al c. Francesc Ribas (sentit oest): L1 sentit Can Gili; i al c. Bertran de Seva: L22 sentit estació de França i L6 sentit Can Bassa; a més de mantenir-se la parada actual, la L6 sentit les Franqueses i L21 Can Bassa.

Aquesta opció s'ha escollit després d'analitzar diverses propostes de millora de l'accessibilitat que no afectessin al servei pel que fa a la puntualitat i temps de recorregut. Així mateix, l'Ajuntament considera que aquest canvi suposarà una millora en el recorregut de les línies, ja que s'evita que els autobusos hagin de fer la volta sencera a la rotonda de l'Hospital. A més, se senyalitzaran les parades al terra amb pintura de colors i es col·locarà un cartell informatiu just a la sortida de l'Hospital.

Aquest mateix tipus de senyalització es preveu col·locar a d'altres intercanviadors modals de la xarxa de TransGran. En concret, a l'estació de Granollers Centre, al carrer Indústria- CAP de Canovelles, i a la plaça Espanya - Estació Granollers Nord-les Franqueses.

Edicions locals