Enric Meseguer repetirà com a cap de llista de Ciutadans

El coordinador local de Cs, Juan Manuel de Vargas, rellevarà l'actual regidor Roberto Carmany, com a número 2

Política

Enric Meseguer i Juan Manuel de Vargas
Enric Meseguer i Juan Manuel de Vargas

L’actual portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs), Enric Meseguer, repetirà com a cap de llista en els comicis del 26 de maig, segons fonts properes a la formació. Tot i que la formació no ha presentat públicament la candidatura, tot apunta que Meseguer encapçalarà la llista, seguit del coordinador local i responsable territorial de Comunicació de Cs, Juan Manuel de Vargas com a número 2, tot rellevant l'actual regidor Roberto Carmany.

Enric Meseguer i Casas té 54 anys i treballa com a gerent d'una farmacèutica i assessor de màrqueting i vendes. Fa quatre anys va irrompre per primera vegada a la política, i va obtenir l'acta de regidor a l'Ajuntament de Granollers.

Juan Manuel de Vargas, de 39 anys i natural de las Palmas de Gran Canaria, fa 10 anys que viu a Granollers –a la Font Verda– i és director de màrqueting en una multinacional britànica del sector publicitari i és assessor de comunicació i màrqueting estratègic. És llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Sevilla i té un màster en Màrqueting digital. Milita a Cs des de 2015.

En els primers llocs de la llista també hi sonen els noms de Jordi Pavón, Elisabet Acedo i Alicia Villasante. Actualment Cs té dos regidors a l'Ajuntament de Granollers.

Pavón és secretari local de Cs i responsable territorial de Relacions Institucionals del Partit. Té 46 anys i viu a Can Mònic, i treballa com a gestor comptable. És tècnic superior en Administració i Finances.

Elisabet Acedo, de 45 anys, és mestre de primària del SEK de la Garriga i va ser col·laboradora de Ràdio7 Vallès –actual Ràdio Granollers–. Alicia Villasante és independent. Té 50 anys, llicenciada en Dret, i treballa de procuradora als Jutjats de Granollers i Mollet.

Edicions locals