Míriam Nogueras (JxCat): 'Hem de gestionar els propis recursos, s'ha acabat pidolar les molles'

La número 3 de JxCat al Congrés es reuneix amb alcaldes i caps de llista del partit a les municipals

Política

Nogueras amb els caps de llista de JxCat a la comarca a les pròximes municipals
Nogueras amb els caps de llista de JxCat a la comarca a les pròximes municipals

La diputada al Congrés Míriam Nogueras, número 3 per la llista de Junts per Catalunya (JxCat) a les pròximes eleccions del 28-A, ha visitat aquest divendres la comarca, on s'ha reunit amb part dels alcaldes i caps de llista del partit a les pròximes municipals.

Els candidats han traslladat a Nogueras les reivindicacions del territori i li han demanat que faci pressió a Madrid per aconseguir més inversions.

Àlex Sastre, cap de files de Junts per Granollers, assegurava que "hi ha temes que estan estancats des de fa molts anys", com el trasllat de l'estació de mercaderies de Granollers a la Llagosta, el desdoblament de la línia R3 o la millora de l'estació de Mollet entre d'altres, i en aquest sentit demanava a l'Estat que "compleixi i executi els compromisos que assumeix".

Gestionar els propis recursos

Nogueras ha assegurat que l'Estat només executa el 67% dels diners que pressuposta per Catalunya. Ha recordat que any passat el seu grup va presentar "gairebé 1.000 esmenes als pressupostos generals de l'Estat, de les quals no se'n va acceptar ni executar cap", i que "bona part eren reivindicacions històriques que no s'han executat en 40 anys".

Davant d'això, afegia, "l'única solució per garantir que els diners generats a Catalunya reverteixin al territori és que els mateixos catalans poguem gestionar tots els nostres recursos". "S'ha acabat pidolar les molles", deia.

Reivindicar llibertat

D'altra banda, els candidats també han demanat a Nogueras que sigui "la veu de la gent de l'1 d'octubre a Madrid". Nogueras ha indicat que "la veu dels nostres líders ha estat engarjolada, i per això ens correspon a nosaltres arribar allà on se'ls deixa arribar a ells" i ha reivindicat "llibertat". 

 

Edicions locals